Contact

Aan het onderhoud van deze site wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig, verouderd of niet meer correct is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend en de deelnemers zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de informatie op deze site of op enige internetsite of pagina waar deze site naar verwijst.

Het Europa om de Hoek portaal is géén nationaal rapportage systeem wat een-op-een voor externe publicaties over Europese fondsen ingezet kan worden. Voor alle tekstuele en cijfermatige gegevens dient er een controle uitgeoefend worden bij de verantwoordelijke autoriteit van het project. Europa om de Hoek staat niet garant bij overname in journalistieke stukken.

Voor algemene vragen over de EU kun je contact opnemen met Europa Direct Information Center in Brussel via telefoonnummer: 00 800 6 7 8 9 10 11
Wil je meer informatie over deze site ontvangen of met ons in contact komen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contactformulier Europa om de Hoek

Over welk fonds gaat uw vraag(verplicht)
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)